Zamówienia publiczne

Przedmiot zamówienia:

Usługi cateringowe podczas spotkań w ramach konferencji naukowych w Wielkopolskim Centrum Onkologii.

Numer zamówienia:

350/110/2013

« Powrót do szczegółów zamówienia

odp na pyt.+ poprawiony FORMULARZ CENOWY

Poznań, dnia 2013-10-16
EZ/350/110/2013/……1226……

wg rozdzielnika:
do wszystkich zainteresowanych postępowaniem o zamówienie publiczne

dotyczy: przetargu nieograniczonego nr 110/2013. Usługi cateringowe podczas spotkań w ramach konferencji naukowych w wielkopolskim centrum onkologii.

Wielkopolskie Centrum Onkologii uprzejmie informuje, iż wpłynęły pytania do specyfikacji istotnych warunków zamówienia, na które udzielamy odpowiedzi:

Pytanie:
W szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia podano kawa i herbata, a w formularzu cenowym podano kawa lub herbata.
w szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia (w kilku miejscach) podano:
kawa rozpuszczalna 220 ml/os. herbata czarna 200 ml/os
a w formularzu cenowym podano: (w kilku miejscach)
napoje zimne: woda mineralna… 1 butelka/os….. np. 1380 szt.napoje: kawa i herbata np. 1380 szt. zapytanie 1 jakie ilości są prawidłowe?
w szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia podano:
zupa 1 porcja/os 990 porcji dodatki: 1 porcja/os 990 porcji
w trakcie 1 przerwy lunchowej 3 dodatki do wyboru
- ryż curry,
- ziemniaczki z wody z koperkiem
- bukiet jarzyn z wody
- kluski francuskie
- ryż ze szpinakiem
nie przewidziano jarzyn i surówek do lunchu.

zapytanie 2 jak powinien brzmieć ten punkt ? czy 1/3 osób ma otrzymać zamiast np. ziemniaków do dania głównego bukiet jarzyn z wody.

Odpowiedzi:
Ad 1. Zamawiający dokonuje poprawy - zmienia się formularz cenowy – poprawiony formularz stanowi załącznik do niniejszego pisma.
Ad 2. Do każdego lunchu Zamawiający wymaga 3 dodatki ( po 1/3 porcji np. a/ ryż curry, bukiet jarzyn, ziemniaczki z wody lub b/ ryż ze szpinakiem, kluski francuskie, bukiet jarzyn lub 3/ryż ze szpinakiem, ryż curry, kluski). Na 7/siedem dni przed konferencją Zamawiający poinformuje Wykonawcę jakie ma być menu czyli jakie dania i dodatki mają być serwowane.


Z poważaniem,
Z-ca Dyr. ds. Lecznictwa

dr n med. Józef Mazurek






Załącznik nr 3 do specyfikacji

............................................
Pieczęć firmowa


Formularz Cenowy
Lp. Nazwa artykułu Wartość jednostkowa netto Ilość porcji Wartość netto Wartość VAT Wartość brutto
Przerwa Kawowa 1
Pieczywo cukiernicze w papilotkach 1380
Napoje : soki 1380
Napoje: woda 1380
Napoje: kawa 1380
Napoje: herbata 1380
Cytryny świeże w plastrach 2760
Cukier w saszetkach 2760
Śmietanki do kawy 2760
Przerwa kawowa 2
Kruche ciastka- 840
Napoje : soki 840
Napoje: woda 840
Napoje: kawa 840
Napoje: herbata 840
Cytryny świeże w plastrach 1680
Cukier w saszetkach 1680
Śmietanki do kawy 1680
Przerwa kanapkowa
Kanapki dekoracyjne 1020
Soki 340
Woda 340
Lunch
Zupa 990
Danie główne 990
Dodatki 990
Napoje:woda w butelkach 990
Napoje: soki 990
Bankiet
Przekąski koktajlowe 900 porcji
Wino musujące 300 porcji
Napoje: soki 300 porcji
Napoje :woda 150 porcji

....................................., dn. ................
...................................................................................
(podpisy osoby/osób wskazanych w dokumencie, uprawnionej/ uprawnionych do występowania w obrocie prawnym reprezentowania Wykonawcy i składania oświadczeń woli w jego imieniu)

« Powrót do szczegółów zamówienia