Zamówienia publiczne

Przedmiot zamówienia:

Zakup i dostawa mięsa, drobiu i wedlin.

Numer zamówienia:

/11/2010

« Powrót do szczegółów zamówienia

Zmodyfikowany załącznik nr 2 do siwz WORD

Załącznik nr 2

Formularz cenowy

Pakiet nr 1 – mięso wołowe

Dostawy w okresie 01.03.2010r. – 28.02.2011r.
L.p. Asortyment/ Jednostka
miary Ilość szacunkowa
na 1 rok Cena jednostkowa
netto Stawka VAT Wartość netto
Wartość brutto
1 Wołowina b/k / nadająca się na pieczeń i zrazy/ kg 2500

2 Wołowina b/k z łopatki pozbawiona ścięgien i łoju /gulaszowa/
kg
600
RAZEM

Dostawa dwa razy w tygodniu / od poniedziałku do piątku / w godzinach 800 - 1000 transportem dostawcy przystosowanym do przewozu ww. towaru.
Zaświadczenie o nadzorze weterynaryjnym i badaniach wołowiny na BSE
Oświadczenie, że do każdej dostawy będzie dołączony dokument HDI / handlowy dokument identyfikacji/.
Decyzja właściwego organu inspekcji sanitarnej dotycząca zgody na przewóz artykułów żywnościowych-żywności a w przypadku producenta mięsa i wędlin decyzję Powiatowego Lekarza Weterynarii dotycząca zgody na przewóz artykułów żywnościowych-żywności /dotyczy pojazdu do transportu/
Certyfikat HACCP lub oświadczenie o wdrożeniu systemu HACCP oraz w przypadku producenta zaświadczenia o nadzorze weterynaryjnym lub sanepidu nad produkcją.
Towar zgodny z Polskimi Normami, dobrej jakości i świeżości, mięso z młodych sztuk.
Na etykiecie faktyczna nazwa towaru, producent, skład, data przydatności do spożycia.
Zamówienia towaru telefonicznie dzień przed dostawą.

Wartość netto (słownie) .................................
Wartość brutto (słownie) ...............................

………………………………………………………………
Podpisy wykonawcy osób upoważnionych
do składania oświadczeń woli w imieniu wykonawcy






Pakiet 2 – mięso wieprzowe

Dostawy w okresie 01.03.2010r. – 28.02.2011r.
L.p. Asortyment Jednostka
miary Ilość szacunkowa
na 1 rok Cena jednostkowa
netto Stawka VAT Wartość netto
Wartość brutto
1 Karkówka b/k kg 300
2 Łopatka b/k, bez skóry i tłuszczu kg 800
3 Schab b/k, bez warstwy tłuszczu i przerostów kg 2200
4 Szynka b/k, bez golonki, bez skóry i tłuszczu kg 800
5 Żeberka paski klasa I z powłoką mięsa od 1cm do 1,5 cm kg 50
6 Wątroba wieprzowa kg 150
7 Smalec biały bez skwarek i obcych zapachów kg 300
Razem
Dostawa dwa razy w tygodniu / od poniedziałku do piątku / w godzinach 800 - 1000 transportem dostawcy przystosowanym do przewozu ww. towaru.
Oświadczenie, że do każdej dostawy będzie dołączony dokument HDI / handlowy dokument identyfikacji/.
Decyzja właściwego organu inspekcji sanitarnej dotycząca zgody na przewóz artykułów żywnościowych-żywności a w przypadku producenta mięsa i wędlin decyzję Powiatowego Lekarza Weterynarii dotycząca zgody na przewóz artykułów żywnościowych-żywności /dotyczy pojazdu do transportu/
Certyfikat HACCP lub oświadczenie o wdrożeniu systemu HACCP oraz w przypadku producenta zaświadczenia o nadzorze weterynaryjnym lub sanepidu nad produkcją.
Towar zgodny z Polskimi Normami, dobrej jakości i świeżości, mięso z młodych sztuk.
Na etykiecie faktyczna nazwa towaru, producent, skład, data przydatności do spożycia.
Zamówienia towaru telefonicznie dzień przed dostawą.

Wartość netto (słownie) .................................
Wartość brutto (słownie) ...............................

………………………………………………………………
Podpisy wykonawcy osób upoważnionych
do składania oświadczeń woli w imieniu wykonawcy

Pakiet 3 - drób
Dostawy w okresie 01.03.2010r. – 28.02.2011r.
L.p.
Asortyment Jednostka
miary Ilość szacunkowa
na 1 rok Cena jednostkowa
netto Stawka VAT
Wartość netto
Wartość brutto

1 Kurczaki mrożone w woreczkach foliowych /każdy osobno/
kg
1000
2 Filet z kurczaka mrożony opakowania do 2 kg kg 1000
3 Filet z indyka mrożony opakowania do 3 kg kg 1500

4 Wątróbka drobiowa mrożona z kurczaków opakowania do 2kg
kg
300

5 Żołądki drobiowe mrożone z kurczaków opakowania do 2 kg
kg
150

7 Podudzie mrożone/dolna część nogi z kurczaka/ ok. 200g sztuka/ opakowania do 2 kg
kg
700

RZAEM

Dostawa raz w tygodniu / od poniedziałku do piątku / w godzinach 800 - 1000 transportem dostawcy przystosowanym do przewozu ww. towaru.
Oświadczenie, że do każdej dostawy będzie dołączony dokument HDI / handlowy dokument identyfikacji/.
Decyzja właściwego organu inspekcji sanitarnej dotycząca zgody na przewóz artykułów żywnościowych-żywności a w przypadku producenta mięsa i wędlin decyzję Powiatowego Lekarza Weterynarii dotycząca zgody na przewóz artykułów żywnościowych-żywności /dotyczy pojazdu do transportu/
Certyfikat HACCP lub oświadczenie o wdrożeniu systemu HACCP oraz w przypadku producenta zaświadczenia o nadzorze weterynaryjnym lub sanepidu nad produkcją.
Towar zgodny z Polskimi Normami, dobrej jakości i świeżości nie rozmrażany i zamrażany.
Na etykiecie faktyczna nazwa towaru, producent, skład, data przydatności do spożycia.
Zamówienia towaru telefonicznie dzień przed dostawą.
Wartość netto (słownie) .................................
Wartość brutto (słownie) ...............................

………………………………………………………………
Podpisy wykonawcy osób upoważnionych
do składania oświadczeń woli w imieniu wykonawcy


Pakiet nr 4 – wędliny wieprzowo - wołowe drobno i średnio rozdrobnione, parzone lub gotowane, szynki
Nie pakowane próżniowo – vacum,
W przypadku kilku nazw proszę podarć, która będzie dostarczana
Dostawy w okresie 01.03.2010r. – 28.02.2011r.
L.p. Asortyment Jednostka
miary Ilość szacunkowa
na 1 rok Cena
jednostkowa netto Stawka VAT Wartość netto
Wartość brutto
1 Szynka chlebowa ok. 2kg kg 300
2 Szynka biała lub miodowa ok. 2kg kg 250
3 Szynka staropolska ok. 2kg kg 100
4 Szynka wieprzowa gotowana ok. 2kg kg 400
5 Schab z pieca lub schab pieczony kg 200
6 Kiełbasa szynkowa wieprzowa o średnicy 80-100mm kg 250
7 Kiełbasa śląska delikatesowa kg 350
8 Kiełbasa śląska kg 100
10 Parówki wiedeńskie lub królewskie lub cielęce kg 450
11 Polędwica sopocka kg 300
12 Kiełbasa żywiecka o średnicy 65mm kg 150
13 Szynka konserwowa kg 300
14 Szynka tyrolska lub mielonka królewska kg 200
15 Ogonówka parzona kg 150
16 Boczek wędzony bez żeberek kg 50
17 Wątrobianka/ w naturalnym jelicie/ kg 100
18 Salceson ozorkowy kg 50
19 Metka łososiowa kg 100
20 Kaszanka kg 400
Dostawa dwa razy w tygodniu / od poniedziałku do piątku / w godzinach 800 - 1000 transportem dostawcy przystosowanym do przewozu ww. towaru.
Zaświadczenie o nadzorze weterynaryjnym i badaniach wołowiny na BSE
Oświadczenie, że do każdej dostawy będzie dołączony dokument HDI / handlowy dokument identyfikacji/.
Decyzja właściwego organu inspekcji sanitarnej dotycząca zgody na przewóz artykułów żywnościowych-żywności a w przypadku producenta mięsa i wędlin decyzję Powiatowego Lekarza Weterynarii dotycząca zgody na przewóz artykułów żywnościowych-żywności /dotyczy pojazdu do transportu/
Certyfikat HACCP lub oświadczenie o wdrożeniu systemu HACCP oraz w przypadku producenta zaświadczenia o nadzorze weterynaryjnym lub sanepidu nad produkcją.
Towar zgodny z Polskimi Normami, dobrej jakości i świeżości, mięso z młodych sztuk.
Na etykiecie faktyczna nazwa towaru, producent, skład, data przydatności do spożycia.
Zamówienia towaru telefonicznie dzień przed dostawą.


Wartość netto (słownie) .................................
Wartość brutto (słownie) ...............................

………………………………………………………………
Podpisy wykonawcy osób upoważnionych
do składania oświadczeń woli w imieniu wykonawcy























Pakiet nr 5 – Wędliny drobiowe drobno lub średnio rozdrobnione, parzone lub gotowane

Wyklucza się pakowanie próżniowe – vacum
Dostawy w okresie 01.03.2010r. – 28.02.2011r.
L.p. Asortyment Jednostka
miary Ilość szacunkowa
na 1 rok Cena jednostkowa
netto Stawka VAT Wartość netto
Wartość brutto
1 Filet z indyka parzony/wędzony kg 200
2 Polędwica z indyka nie mielona, baton ok. 2,5 kg kg 250
3 Polędwica z piersi kurczaka nie mielona, baton ok. 2,5 kg kg 300
4 Krakowska drobiowa baton ok. 2,5 kg kg 210
5 Baleron drobiowy baton ok. 2,5 kg kg 250
6 Kiełbasa szynkowa drobiowa baton ok. 2,5 kg kg 150
7 Szynka z indyka nie mielona, baton ok. 2,5 kg kg 100

8 Pasztet drobiowy garmażeryjny zapiekany, bez dodatków, w blokach ok. 2kg
kg
100

RAZEM

Dostawa jeden lub dwa razy w tygodniu / od poniedziałku do piątku / w godzinach 800 - 1000 transportem dostawcy przystosowanym do przewozu ww. towaru.
Oświadczenie, że do każdej dostawy będzie dołączony dokument HDI / handlowy dokument identyfikacji/.
Decyzja właściwego organu inspekcji sanitarnej dotycząca zgody na przewóz artykułów żywnościowych-żywności a w przypadku producenta mięsa i wędlin decyzję Powiatowego Lekarza Weterynarii dotycząca zgody na przewóz artykułów żywnościowych-żywności /dotyczy pojazdu do transportu/
Certyfikat HACCP lub oświadczenie o wdrażaniu systemu HACCP oraz w przypadku producenta zaświadczenia o nadzorze weterynaryjnym lub sanepidu nad produkcją.
Towar zgodny z Polskimi Normami, dobrej jakości i świeżości.
Na etykiecie faktyczna nazwa towaru, producent, skład, data przydatności do spożycia.
Zamówienia towaru telefonicznie dzień przed dostawą.
Wartość netto (słownie) .................................
Wartość brutto (słownie) ...............................
………………………………………………………………
Podpisy wykonawcy osób upoważnionych
do składania oświadczeń woli w imieniu wykonawcy

« Powrót do szczegółów zamówienia