• (+48 61) 885 05 00

Zalecenia żywieniowe

  1. Zalecenia żywieniowe w diecie łatwostrawnej (PDF, 602KB)
  2. Zalecenia żywieniowe w diecie łatwostrawnej w trakcie chemioterapii (PDF, 629KB)
  3. Zalecenia żywieniowe w diecie łatwostrawnej, bogatobiałkowej (PDF, 606KB)
  4. Zalecenia żywieniowe w diecie łatwostrawnej, bezlaktozowej (PDF, 601KB)
  5. Zalecenia żywieniowe w diecie łatwostrawnej z ograniczeniem tłuszczu (PDF, 688KB)
  6. Zalecenia żywieniowe w diecie łatwostrawnej z ograniczeniem tłuszczu w trakcie chemioterapii (PDF, 883KB)
  7. Zalecenia żywieniowe dla pacjentów wymagających diety płynnej (PDF, 354KB)
  8. Zalecenia żywieniowe dla pacjentów wymagających diety płynnej, bezlaktozowej (PDF, 355KB)
  9. Zalecenia żywieniowe dla pacjentów wymagających diety papkowatej (PDF, 689KB)
  10. Zalecenia żywieniowe dla pacjentów wymagających diety papkowatej w trakcie chemioterapii (PDF, 701KB)
  11. Zalecenia żywieniowe w diecie ubogoresztkowej (PDF, 430KB)
  12. Zalecenia żywieniowe dla pacjentów chorujących na cukrzycę bez obciążeń ze strony przewodu pokarmowego (PDF, 548KB)
  13. Zalecenia żywieniowe dla pacjentów chorujących na cukrzycę bez obciążeń ze strony przewodu pokarmowego w trakcie chemioterapii (PDF, 722KB)
  14. Zalecenia żywieniowe po zabiegu w obrębie ślinianek (PDF, 592KB)
  15. Zalecenia żywieniowe dla pacjentów po resekcji tarczycy (PDF, 518KB)
  16. Zalecenia żywieniowe dla pacjentów po resekcji jelita z wyłonioną kolostomią w okresie pooperacyjnym i rekonwalescencji (PDF, 713KB)
  17. Zalecenia żywieniowe dla pacjentów po resekcji jelita z wytworzeniem ileostomii (PDF, 639KB)
  18. Zalecenia żywieniowe dla pacjentów poddanych całkowitej resekcji żołądka (PDF, 628KB)
  19. Zalecenia żywieniowe dla pacjentów po resekcji jelita z zespoleniem (PDF, 694KB)
  20. Zalecenia żywieniowe w chorobach trzustki (PDF, 613KB)
  21. Zalecenia żywieniowe po częściowej lub całkowitej resekcji piersi (PDF, 446KB)
  22. Zalecenia żywieniowe – zasady prawidłowego odżywiania (PDF, 619KB)
  23. Zalecenia żywieniowe – zasady prawidłowego odżywiania w trakcie chemioterapii (PDF, 640KB)
  24. Zalecenia żywieniowe – Doustne suplementy pokarmowe (FSMP, ONS) (PDF, 327KB)